Главная » 2009 » Август » 2 » Шовковський пропустив ювілейний гол
Шовковський пропустив ювілейний гол
22:46

У матчах 3-го туру Прем’єр-ліги України декілька гравців відзначили своєрідні ювілеї.


Голкіпер київського «Динамо» Олександр Шовковський у виїзному поєдинку проти «Кривбаса» пропустив 200-й гол у свої ворота у елітному дивізіоні. Автором цього м’яча став Доріан Бюлюкбаші, який реалізував пенальті у середині другого тайму. А вперше найтитулованіший український воротар вийняв круглого зі своєї сітки у далекому 1994-у році. У матчі 18-го туру третього за ліком чемпіонату у вищій лізі Олександр пропустив гол від гравця кременчуцького «Кременя» Коновальчука. Це була деб’ютна гра Олександра у складі киян (1:1). Усі ці голи СаШо пропустив, захищаючи кольори однієї команди – київського «Динамо». Всього ж за 19 чемпіонатів м’яч 331 раз (у 537 іграх) побував у воротах клубу зі столиці України.

Із кіперів, що виступають у 19-у чемпіонаті, більше за Шовковського пропустили Віталій Рева (248 м’ячів), Сергій Долганський (274), Олександр Горяінов (321) та Ігор Шуховцев. Останній в суботній зустрічі проти «Дніпра» теж пропустив свій ювілейний гол – 400-й. Для цього йому довелось провести 294 матчі.

Поєдинок «Кривбас» - «Динамо» виявився знаковим і для капітана гостей Артема Мілевського. Цей матч став для нападника 100-м у Прем’єр-лізі. У них він записав на свій рахунок 28 голів. А от форвард полтавської «Ворскли» Василь Сачко у вищому дивізіоні провів удвічі більше ігор – 200. Остання, ювілейна, гра припала на матч проти «Шахтаря». У цих поєдинках 34-річний футболіст забив 54 голи.

Категория: Новости Премьер-лиги | Просмотров: 708 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]