Главная » 2009 » Август » 1 » Друга ліга. 2-й тур (гр.Б). Анонс матчів
Друга ліга. 2-й тур (гр.Б). Анонс матчів
12:23
Перший тур у групі Б багато несподіваних результатів не приніс. До таких можна віднести хіба що розгромне домашнє фіаско «Олімпіка». А у інших ж – все тихо і прогнозовано. 


Другий тур на цей раз обійдеться без одного вираженого центрального матчу, проте просто цікавих поєдинків у нас аж декілька. Мелітопольський «Олком» та лідер першості за різницею забитих/пропущених криворізький «Гірник» виявлять сильнішого на полі других. Досить несподіваний виїзний тріумф над традиційно міцним «Олімпіком» безумовно додасть гірникам віри у власні сили. У минулому сезоні криворіжці двічі обігравали мелітопольців із рахунками 3:1 та 2:0 відповідно. 


«Суми» дома прийматимуть основного фаворита першості – ФК «Полтаву». Не зважаючи на статус фаворита, вивезти із «Ювілейного» три очки гостям буде вкрай складно. «Суми» - типова домашня команда, для якої дома не існує авторитетів. Останнє фіаско сумчан на рідному стадіоні датується ще 21 листопада минулого року. 


Важкий стартовий поєдинок дався ще одному претенденту на підвищення у класі – «Сталі» із Дніпродзержинська. Лише так можна охарактеризувати вольова перемога над твердим середняком минулої першості, другим складом «Іллічівця». Проте на цей раз суперник простіший – «Металург-2» фінішував у підвалі турнірної таблиці минулої першості, і скоріш за все – така ж доля його очікує і у цій. 


Свердловський «Шахтар» на своєму полі прийматиме битий у минулому турі «Олімпік». Важко сказати за рахунок чого зможуть здобути перемогу у цьому турі донеччани. Проти них тут грає все – статистика зіграних ігор ( «Олімпік» жодного разу не перемагав «шахтарів» - 2 нічиї при 2 поразках ) і традиційно сильний дома «Шахтар». Тому мабуть – і після цього туру «Олімпік» залишиться без залікових балів. 


«Ветеран» другої ліги армянський «Титан» у цьому сезоні схожу претендуватиме на підвищення у класі. «Титан» до сих пір залишається єдиною командою в історії незалежної України всі 18 чемпіонатів провів у другій лізі. І відверто кажучи – на підвищення у класі команда заслужила. У цьому турі «титани» вирушать на СТБ «Кірша» в гості до непередбачуваного третього складу «Шахтаря». Вже не перший сезон так повелось, що спрогнозувати результат донеччан вважається дуже складною задачею. Тут грає роль мотивація – при належній – і лідера обіграють, при її відсутності – без шансів програють аутсайдеру. І з цього трагедій ніхто не робить, все ж не для боротьби за першу сходинку створена ця команда… Як буде цього разу – побачимо, однак для хорошого фінішу кримчанам варто не «розбазарювати» очки на старті. 


Прекрасні шанси здобути три очки має «Кремінь». Найбільш відвідувана команда ліги цього разу дома прийматиме «Іллічівець-2». У минулому сезоні команди обмінялись домашніми перемогами з однаковим рахунком 2:0. Що там казати, а ці команди (особливо «Кремінь») дома виглядають куди потужніше, аніж у гостях. 


І на кінець поєдинок «Дніпра-75» та «Гірника-спорт» із Комсомольська. У першому турі «гірники» впевнено розібрались із «Шахтарем-3», «дніпряни» - ще більш впевнено поступились «Полтаві».. Чи біли ці результати закономірними – покаже гра, у якій, ризикну передбачити, гості не програють.

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 672 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]