Главная » 2009 » Июль » 28 » Федецкий: "Лучше бы я не забил, но мы выиграли"
Федецкий: "Лучше бы я не забил, но мы выиграли"
22:19

У неділю ввечері вболівальники Карпат вперше на живо побачили у Львові в офіційному матчі новачка команди Артема Федецького.


І вже на 6-й хвилині уродженець Нововолинська змусив глядачів зірватися зі своїх місць. Після подачі кутового Артем виявився найспритнішим поблизу воріт донецького Металурга і переправив м’яча у сітку. По завершенні поєдинку, подякувавши за привітання з прем’єрним голом, найуніверсальніший карпатівець сьогодення поділився своїми враженнями від зустрічі.

- Враження від матчу двоякі, – говорить Артем. – З одного боку приємно, що забив гол, але з іншого я не задоволений втратою двох очок моєю командою. Ми дуже хотіли виграти, але десь нам не пощастило. Хоча сама гра, думаю, глядачам сподобалася. Обидві команди діяли на високих швидкостях і до останнього віддавалися боротьбі, прагнучи перемогти.

- Чи справедливим є нічийний підсумок зустрічі?

- Обидві команди дуже хотіли виграти. Напевне, саме тому гра була цікавою і видовищною та тримала всіх у напрузі всі 90 хвилин. Карпати і Металург – суперники приблизно одного рівня. По тому, як розвивалися події, кожна з команд могла як виграти, так і програти. А тому, думаю, що нічия є найбільш справедливим підсумком. Але дуже шкода, що Ігор Худоб’як на останніх хвилинах не реалізував шанс вирвати для нас перемогу. Але який красень-гол він забив перед тим! Такі голи побачиш не в кожному матчі. А я ще раз отримав нагоду переконатися, що прийшов у команду, де є прекрасні футболісти.

- На відміну від матчу першого туру, у неділю ти грав на позиції правого захисника.

- Я вже говорив, що для мене немає значення на якому місці грати. Головне, потрапляти до складу і бути максимально корисним своїй команді. Сьогодні тренер вирішив, що я маю зіграти в обороні.

- Упродовж матчу не раз складалося враження, що захисники Карпат не встигають за нападниками Металурга.

- Я з цим абсолютно не згоден. Як на мене, в швидкості ми їм не поступалися. Інше питання, що наша оборона припускалася помилок. Але це футбол, тут не можливо не помилятися. Адже якби всі грали ідеально, то рахунок був би завжди 0:0. А щодо швидкостей, то додам, що й захисники донецької команди частенько не встигали за нашими гравцями – Кузнецовим, Кожановим. А той же Худоб’як скільки разів залишав їх з носом!

- Сподівався забити гол?

- Над цим перед грою ніколи не думаю. Я ж не форвард, головним завданням якого є саме забивати. Але я завжди при нагоді підключаюся до атак своєї команди і коли є хороший момент, намагаюся його не змарнувати. Вийде чи ні, то вже інша справа. Сьогодні вдалося, і я цьому радий. Хоча краще б я не забив, але ми при цьому виграли.


источник: ФК Карпаты

Категория: Новости Премьер-лиги | Просмотров: 640 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]