Главная » 2009 » Июль » 28 » Євген Хачеріді: "Боротимуся за місце в основі "Динамо"
Євген Хачеріді: "Боротимуся за місце в основі "Динамо"
10:42

Захисник “Динамо” Євген Хачеріді, 21 рік, прийшов у команду в січні 2008 року. Виступав за “дубль”. За “основу” відіграв тільки два матчі у Кубку України. Юрій Сьомін не бачив Євгена у головній команді. Через епідемію травм серед захисників Валерій Газзаєв довірив місце на полі молодому футболісту. Хачеріді зіграв у матчі за Суперкубок України і двох стартових іграх чемпіонату. 



- Євгене, “Динамо” забило “Чорноморцю” п'ять м'ячів, “Таврії” - шість. У матчі третього туру проти “Кривбасу” рахунок буде 7:0?


- Чим більше голів, тим краще (Сміється). Звичайно, ми не ставим собі за мету забити 100 голів за чемпіонат, просто намагаємось реалізовувати свої моменти. Так, у матчі з «Таврією» ми повністю переграли суперника. Валерій Газзаєв у перерві похвалив команду. Сказав, що ми молодці і попросив не розслаблятися, а продовжувати забивати.


- У матчі з “Таврією” у вас також була нагода відзначитися. Часто забиваєте?


- Дійсно, у мене була така можливість, але її не вдалося реалізувати. Взагалі, я не часто забиваю, але інколи трапляється.


- Скоро лазарет команди покинуть ваші колеги. З початку наступного тижня в загальній групі займатиметься Юссуф, а до кінця місяця повернеться Алмейда. У серпні відновиться Діакате. У лінії захисту стане тіснувато...


- Я не боюся конкуренції. Відчуваю в собі сили і буду боротися за місце в основі. Останнє слово все одно за тренером. Він вирішує кого ставити в основний склад.


- Як оціните свою гру?


- Мені ще є куди рости. Намагаюся з кожним матчем грати краще, прогресувати. Особливу увагу приділяю швидкості прийняття рішень. Поки що це моя слабка сторона. Перед матчами став менше хвилюватися.


- У центрі оборони ви граєте у парі з бразильцем Бетао. Вже встигли зігратися? 


- Бетао добре розуміє російську, тому проблем у нас не виникає.


- Євгене, як вам грати під керівництвом Валерія Газзаєва?


- З ним приємно працювати - він довіряє. Коли не має довіри з боку тренера, то і не має сенсу працювати.


- Віталій Кварцяний дуже вас хвалить. Називає одним з найобдарованіших футболістів України. Коли ви грали під його керівництвом у “Волині” було до вас якесь особливе ставлення?


- Віталій Володимирович завжди казав, що я виросту у великого гравця. Порівнював з Олегом Лужним. Мені таке порівняння імпонувало.


- Коли починали займатися футболом, то відразу обрали амплуа захисника? З вашим ростом (197 см – “ГПУ”) ви могли й голкіпером стати.


- В основному я грав у захисті. На цій позиції я себе комфортно відчуваю.


- На що витратили призові за виграш Суперкубка України?


- Я ще вирішую (Сміється). Можливо, куплю машину. Подобаються “БМВ” і “Лексус”. Але тоді прийдеться йти на курси водія, у мене немає прав.


- У вас є грецьке коріння?


- Так, мій тато грек. Я ще жодного разу не був на своїй другій батьківщині. Хотів би відвідати Грецію, хоча я не дуже цікавлюсь грецькою культурою.


- Як вас у команді називають?


- “Хачик” і “Лисий”. Я не ображаюсь.

Категория: Новости Премьер-лиги | Просмотров: 641 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]