Главная » 2009 » Июль » 28 » Олександр Ковпак: "Якщо переїду, то точно не до Болгарії"
Олександр Ковпак: "Якщо переїду, то точно не до Болгарії"
23:53

В понеділок українськими ЗМІ облетіла новина, нібито найкращий бомбардир останнього чемпіонату України Олександр Ковпак цього літа залишить симферопольску “Таврію” і переїде до Болгарії, у клуб ЦСКА (Софія), який в цьому сезоні виступить в єврокубках. Щоб перевірити достовірність цих розмов, кореспондент turnir.com.ua зателефонував самому футболістові.



Олександре, то ви справді плануєте захищати кольори армійців із Софії?

Можу лише сказати, що я справді читав такі новини в Інтернеті. От три години тому вмикнули з дружиною комп'ютер і дуже здивувалися, коли прочитали, що я переходжу у ЦСКА. Навіть не знаю, звідки взялася така інформація. Це ж неправда. Якщо деякі клуби цікавилися моїми послугами, то явно не болгарські.


А які?

Те, що я чув, не варто розголошувати. В Україні не треба говорити наперед про те, що ще не сталося. От як будуть в мене зміни, то я про все розповім. Я не забобонний, але конкретно нічого казати не хочу. Трансферне вікно зачиняється 31 серпня. Якщо до цього числа залишуся в Симферополі, то буду повноцінним гравцем “Таврії”.


То я так розумію, що ви зараз маєте пропозиції від інших команд?

Так, пропозицій не бракує Та їх всіх розглядає мій агент Костянтин Сосенко. Я попросив його зайвий раз не турбувати розмовами про перехід. Менеджер веде переговори. Ну і нехай.



Та все одно вирішальне слово буде за вами. Ви прагнете змін чи все-таки зостатися в “Таврії”?

Як футболіст, я дуже хочу кар'єрного росту. Тому якщо надійде пропозиція від команди, яка ставитиме значно вищі за “Таврію” цілі, то наважуся на перехід. Так, мені все подобається в Симферополі, але так само хочу кар'єрного росту.


Кар'єрний ріст — це “Динамо”, “Шахтар” чи, може, чемпіонат Росії?

Чому тільки “Динамо” чи “Шахтар”? От “Металіст” сказав своє слово на міжнародній арені.


З ваших слів зрозуміло, що не виключено, що невдовзі ви зміните клуб. Чи вплине на ваше рішення розгромна поразка “Таврії” від київського “Динамо”?

Ні, не варто робити трагедії з однієї поразки. Нічого страшного не сталося. Треба забути і пережити цю поразку. Звісно, прикро, що так погано зіграли на день народження Почесного президента клубу. Але ж перед тим була добротна гра із запорізьким “Металургом”. Тому-то гра з “Динамо” на моє майбутнє зовсім не вплинула. Ми вже давно домовилися з керманичами “Таврії”, що якщо я матиму серйозну пропозицію, то ми потиснемо один одному руки, і мене відпустять.


Чи знаєте, яка зараз трансферна вартість Олександра Ковпака?

Один із німецьких сайтів оцінив мене у 1,25 мільйона євро. Це не є офіційна сума. Насправді я не знаю, скільки клуб хоче за мій трансфер.

Категория: Трансферы Украинских клубов | Просмотров: 696 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]