Главная » 2009 » Июль » 28 » Віктор Леоненко: "Такої гри я від Газзаєва і чекав"
Віктор Леоненко: "Такої гри я від Газзаєва і чекав"
23:49

Підсумки другого туру чемпіонату України для "ГПУ" коментує колишній форвард київського "Динамо" Віктор Леоненко, 39 років.


Старт ”Динамо” вас здивував?


— Тільки реалізацією моментів. Вона на висоті. А такої гри — швидкісної та агресивної — я від Газзаєва і чекав. Ховатися за суперника він не хоче, грає з позиції сили. У чемпіонаті України так точно треба робити — тоді більше впевненості буде і в єврокубках. 


Чи не зарано чемпіон увімкнув повні оберти?


— А хто вам сказав, що повні? По-перше, Газзаєв ще роздивляється своє ”Динамо”, часу в міжсезоння в нього було обмаль. По-друге, Київ може собі дозволити не форсувати вихід у пік форми — вперше в історії команді не треба пробиватися до групи Ліги чемпіонів. По-третє, чимало травмованих основних гравців дають ресурс для посилення гри в майбутньому. Інша річ, як ці травмовані впишуться в команду вже по ходу сезону. 


Що засвідчив центральний матч туру ”Дніпро” — ”Металіст”?


— Два різних тайми — в першому перевага Харкова, у другому — Дніпропетровська. ”Дніпру” дуже допоміг Селезньов (форвард у п’ятницю ввечері перейшов із ”Шахтаря” до ”Дніпра” за 4,5 млн євро — трансферний рекорд на внутрішньоукраїнському ринку. — ”ГПУ”). Вийшов, забив. Женя може спокійно грати в будь-якому клубі української прем’єр-ліги й буде на видноті. А в ”Шахтарі” не вийшло, бо там в атаці тільки іноземців бачать. Узагалі ”Дніпро” має поборотися принаймні за друге місце — їм буде легше, ніж ”Динамо” та ”Шахтареві”, бо не задіяні в єврокубках. 


”Арсенал” у двох матчах узяв чотири очки. За провідні позиції команда Заварова боротиметься?


— Думаю, їхній максимум — п’яте місце. Команда за виконавцями непогана, але без ”родзинки” в Одесі зіграла. Якби не воротар — Рева, могли б і не виграти. А Заваров (тренер. — ”ГПУ”) молодець, тактику до кінця реалізував.

Категория: Новости Премьер-лиги | Просмотров: 687 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]