Главная » 2009 » Июль » 27 » Лазіч: «Карпати» дуже сильний і незручний суперник
Лазіч: «Карпати» дуже сильний і незручний суперник
20:10

Сербський хавбек Джордже Лазіч у грі донецького «Металурга» відіграє важливу роль. Саме після його навісу на 60-ій хвилині Генріх Мхітарян вивів «Металург» вперед.

Лазіч, хавбек донецького «Металурга»
Нам тренери до матчу говорили, що «Карпати» дуже сильний і незручний суперник. І гра підтвердила ці їхні слова. Ми приїхали у Львів з бажанням перемогти і були близькими до цього. Але нам явно забракло везіння. Що ж стосується гри, то не сумніваюся, що вона сподобалася глядачам. Адже на кожному метрі поля гравці боролися за м’яч, не шкодуючи ні себе, ні свого суперника.

Ти говориш, що вам не пощастило. Значить, на твою думку, рахунок сьогодні не є справедливим?
Хай не ображаються гравці «Карпат», які, як я вже казав, дуже старалися, але ми до перемоги були значно ближчі, аніж вони. Ми й моментів створили більше, і м’ячем володіли частіше. Єдине чого нам нині бракувало, це везіння. Лише дві штанги чого вартують! Але в футболі без везіння перемогти важко, я б навіть сказав, неможливо.

Чи знаєш ти, що «Карпати» не можуть виграти у «Металурга» вже понад десять років?
Ні, не знав. Але тепер знатиму і обов’язково скажу про це своїм партнерам. А скільки матчів за цей період «Карпати» і «Металург» зіграли між собою?


Сьогодні був 16-ий. Сім з них виграли донеччани.
Нічого собі… А по сьогоднішній грі я б не сказав, що таке може бути. Адже «Карпати» насправді хороша команда. Можливо, це їм сьогодні вперше за десять років так щастило?

У «Металургу» зібрані гравці з багатьох країн світу…

Для сучасного футболу це нормальне явище. А якщо ви маєте на увазі, чи не виникає у нас проблем через мовний бар’єр, то скажу банальну істину – мова футболу є інтернаціональною. А основні терміни, які необхідні у грі, кожен вивчає дуже швидко.

Але у вашій команді є й чимало новачків.

Так і є. Але головне, що всі вони кваліфіковані виконавці. А коли гравці достатньо високого рівня, то й спільну мову на полі вони знайдуть швидко. Мені здається, що своєю грою ми це наочно доводимо. Але, звичайно, з кожним поєдинком ми будемо додавати.

На твою думку, чому у Донецьку так мало глядачів ходить на «Металург»?

Думаю, що головна причина – невелика історія нашого клубу. В місті всі звикли ходити на «Шахтар». Але я вірю, що ми чим далі, тим більше збиратимемо глядачів на своїх домашніх матчах.

Які завдання стоять перед командою в новому сезоні?

У чемпіонаті України ми прагнемо зробити те, що не вдалося в минулому – завоювати медалі. Що ж до Ліги Європи, то тут спочатку необхідно пробитися в груповий турнір, а далі буде видно.

источник:fckarpaty.lviv.ua

Категория: Новости Премьер-лиги | Просмотров: 559 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]