Главная » 2009 » Июль » 27 » Шуст: "Відчуваю провину перед президентом "Шахтаря
Шуст: "Відчуваю провину перед президентом "Шахтаря
10:14

Один з найперспективніших воротарів України Богдан Шуст цього літа перейшов до складу донецького «Металурга». У цьому сезоні підопічні Костова зіграли вже чотири офіційні поєдинки. Але у жодному з них Шуст навіть не потрапив до заявки на матч. Відразу після гри із «Карпатами» Богдан відповів на запитання журналіста



Богдане, коли можна очікувати твого офіційного дебюту за «Металург»?

Важко сказати. Це питання не до мене, його краще поставити тренеру. Я не травмований, тренуюся на 100-відсотків. У керівництва команди до моєї роботи на тренуваннях жодних нарікань нема.


Як ти опинився в донецькому «Металурзі»?

По закінченню минулого сезону у мене відбулася розмова з президентом «Шахтаря» - Ринатом Ахметовим. Ми дійшли згоди, що для моєї кар’єри буде краще, якщо піду в оренду. При цьому президент поставив умову, що згоден відпустити мене лише до тої команди, де я матиму постійну ігрову практику. Він побажав успіху і сказав, що «Шахтар» дуже розраховує на мене в майбутньому. До клубу звернулося кілька команд, які хотіли мене орендувати. Серед них і донецький «Металург». На той момент запрошення «Металургів» здалося мені найперспективнішим. Я зустрівся з керівництвом «Металурга», яке намалювало мені мої перспективи у команді і я дав згоду на перехід.


Разом з новою командою пройшов тренувальні збори, і зіграв тридцять хвилин у товариському матчі проти «Таврії». Поки що цим обмежилася моя ігрова практика у «Металургу». На офіційні матчі мене наразі не ставлять. Відчуваю провину перед президентом «Шахтаря», якому обіцяв що матиму постійну практику.


Богдане, Чи можна буде очікувати твого дебюту вже у наступному матчі «Металурга» у Лізі Європи проти словенського клубу “Інтерблок»?

Думаю, що ні. Наскільки мені відомо, «Металург» не вніс моє прізвище до заявки клубу на Лігу Європи.


Як ти оціниш свої подальші перспективи у донецькому «Металургу»?

Я багато тренуюся… А про інше намагаюся не думати. На даний момент Ніколай Костов довіряє Дішлєнковічу, який вже п’ять років у цій команді, і наскільки мені відомо, найближчим часом серб продовжить угоду з «металургами»…

источник:turnir.com.ua

Категория: Новости Премьер-лиги | Просмотров: 602 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]