Главная » 2009 » Июль » 27 » «Кримтеплиця» vs «Арсенал». Після матчу
«Кримтеплиця» vs «Арсенал». Після матчу
01:13

Наставник «Арсеналу», який переміг «Кримтеплицю», зізнався, що у цьому успіхові була велика частка везіння. «Коуч» же кримчан згадав старе футбольне правило.


Ігор Артемович, головний тренер «Арсеналу»:
- Звичайно, ми дуже раді перемозі. Ми новачки у першому дивізіоні, і, бачите, радіємо перемозі, як маленькі діти. «Кримтеплиця» дуже гарна команда і, звичайно, сьогоднішня перемога це велика частка везіння. Першим таймом я менше задоволений. Було забагато поспішних рішень, невиправданих ударів наперед. Немає у нас ще необхідного досвіду, щоб спокійно доводити м’яч до прийнятного для нас результату. У другому таймі я задоволений самовіддачею гравців.

Геннадій Морозов, головний тренер «Кримтеплиці»:
- На установці я попереджав нашу команду, що у складі нашого сьогоднішнього суперника грають серйозні, досвідчені футболісти, які просто так очки не віддадуть. Гра була цікавою, ми володіли ініціативою, створили багато гольових моментів. Але цим і перевіряється клас команди. Коли є два-три моменти, до їх реалізації треба серйозно віднестися, спробувати забити. Сьогодні спрацювало правило не заб’єш ти – заб’ють тобі. До того ж у захисті припустилися грубих помилок, які двічі призвели до взяття наших воріт. Але, думаю, що, завдяки подальшій роботі, все буде як треба.

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 711 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]