Главная » 2009 » Июль » 27 » Тлумак: Грав як останній захисник
Тлумак: Грав як останній захисник
00:01

Після поєдинку 2-ого туру, у якому львівські «Карпати» та донецький «Металург» розписали бойову нічию – 2:2, гравці обох команд поділилися враженнями від гри з кореспондентом turnir.com.ua

Андрій Тлумак, голкіпер «Карпат»

Донецький «Металург» - важкий суперник. Недаремно ця команда грає у єврокубках. Усі помітили, що я сьогодні часто виходив з воріт. Це поясню тим, що у нас така тактика. Я граю як останній захисник і стараюся усіх підстраховувати.

Сьогодні була ваша перша гра у Львові після тривалої перерви? Що змінилося на львівському стадіоні?
Перш за все скажу, що два роки пролетіли дуже швидко. Утім, скажу, що на львівському стадіоні практично нічого не змінилося, та сама атмосфера.
Сергій Білозор, гравець «Металурга»

Для нас гра вийшла складною. Футболісти «Карпат» - молоді, добре витривалі фізично. Вони нам запропонували дуже високий темп, багато пресингували. Думаю, гра сподобалася для вболівальника. Було багато хороших комбінацій. Загалом, до Львова ми їхали за перемогою. На жаль, не вдалося взяти три очки. Вважаю, у Львові важко грати проти «Карпат» і київському «Динамо» і донецькому «Шахтарю».


Від «Карпат» очікували такого високого темпу?
Знали, що у «Карпат» хороший, молодий колектив, який нам запропонує таку гру. На щастя, ми цей темп витримали. Звичайно, хотіли перемогти, однак Ігор Худоб’як вдруге забив нам неймовірний гол.

Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 605 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]