Главная » 2009 » Июль » 27 » Атакувала «Кримтеплиця», а виграв «Арсенал»
Атакувала «Кримтеплиця», а виграв «Арсенал»
23:04

«Кримтеплиця» більшу частину поєдинку провела поблизу штрафного майданчика суперника по другому туру першої ліги білоцерківського «Арсенала», але успіху їй це не принесло. «Арсенал» же грав обережно у захисті і продуктивно у нападі і здобув перемогу з рахунком – 2:1.


«Кримтеплиця», яку на початку нового сезону очолив Геннадій Морозов, вдало провела стартовий поєдинок XIX Чемпіонату України. На виїзді кримчани обіграли відкриття весняної частини минулого чемпіонату «Енергетик» (1:0). Звісно, команда із Молодіжного бажала продовжити успішний старт і вдало зіграти у першому домашньому матчі сезону проти білоцерківського «Арсеналу».

Якби не безглуздий закон про заборону грального бізнесу в Україні, то перший матч «Кримтеплиці» на рідному стадіоні, можна не сумніватися, став би центральним в турі і одним із найочікуваніших для кримських вболівальників. Адже це було б кримське дербі – «Кримтеплиця» - «Ігросервіс». Втім, як відомо, через вищезгаданий закон сімферопольці втратили основного спонсора, фінанси, і взагалі припинили своє існування. А їх місце у дивізіоні як раз і зайняв «Арсенал», який і спробувала обіграти «Кримтеплиця».

Успіх к кримчанам міг прийти вже на другій хвилині. Олексій Бабирь гостро пробив з-за меж штрафного майданчика, але м'яч влучив у стійку.


Другий шанс «тепличників» швидко вийти вперед був на 11-й хвилині у Віталія Візавера, але зі штрафного гравець кримчан пробив у руки голкіперові білоцерківців.

Так раз по раз «тепличники» перевіряли пильність голкіпера гостей, але змусити м'яч перетнути лінію воріт не могли. Гості ж відсиділись у захисті з пів тайму, а потім змусили капітулювати Олександра Бандуру. Спочатку небезпечним пострілом запам'ятався Костянтин Деревльов. А потім на 25-й хвилині добре відомий за виступом у «Кримтеплиці» Роман Піцур скористався помилкою захисників своєї колишньої команди і перекинув м'яч через воротаря точно у сітку.

Втім, роль наздогоняючих кримчани грали недовго. На 34-й хвилині до того не дуже помітний Сулейман Діабі своєчасно підключився у напад і ударом головою добив м'яч, який підвис у повітрі, у сітку.

Наприкінці першого тайму «тепличникі» мали гарну нагоду піти на перерву ведучі у рахунку. М'яч летів уздовж штрафної і Діабі міг перервати його політ, відправивши у сітку, але івуарієць пролетів повз «кулі».

З початком другого тайму футболісти «Кримтеплиці» міцно засіли на чужій половині поля. Втім, гострі удари перевтілюватися у голи не бажали.

Білоцерківці ж зіграли грамотно. Як і в першому таймі вони не насідали на ворота суперника, а очікували на свою стовідсоткову нагоду. І дочекалися її на 75-й хвилині. Вадим Гонщик сповна використав епізод і потрапив в обійми партнерів по команді.

В останні хвилині «тепличники» штурмували ворота білоцерківців, але так і не зуміли врятувати поєдинок, програвши з рахунком – 1:2.

«Кримтеплиця» (Молодіжне) – «Арсенал» (Біла Церква) – 1:2
26 липня 2009. Аграрне. Стадіон «Кримтеплиця».
«Кримтеплиця»: Бандура, Візавер, Антонюк, Ішмаков, Старовік, Щедраков, Сімончук, Трухін (Печонкін, 79), Кучеренко (Мельник, 69), Бабирь (Зубко, 46), Діабі (Таран, 62).
Головний тренер: Генадій Морозов.
«Арсенал»: Суслов, Бурлин, Горецький, Кривошеєв, Синєгуб, Гонщик (Іванський, 89), Войтовіч, Коваленко, Крамарь (Літовчак, 64), Деревльов (Ворона, 80), Піцур (Івлєв, 71).
Головний тренер: Ігор Артимович.
Голи: Діабі, 34; Піцур, 26, Гонщик, 75.
Попередження:Літовчак, 90.
Арбітр: Віталій Дяденко (Кіровоград).

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 734 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]