Главная » 2009 » Июль » 26 » Бойова нічия у Львові
Бойова нічия у Львові
22:03

Останній матч другого туру у Прем’єр-лізі завершився цікавою результативною нічиєю львівських «Карпат» і донецького «Металурга» – обидві команди спромоглися забити по два голи


Перша і головна несподіванка від стартових протоколів – нігерієць Самсон Годвін, який колись був улюбленцем публіки, але після від’їзду в Казахстан багато хто у Львові «поховав» його як серйозного футболіста, знову в основі. Самсон каші не зіпсував, але чогось видатного теж не показав.

Другий нюанс – уболівальники. Як для початку нового сезону, а також враховуючи той факт, що в першому матчі у Полтаві львів’яни перемогли 2:1 за непоганої гри, прийшло на стадіон «Україна» небагато людей, не більше 5-ти тисяч. Напевно, бойкот у зв’язку з відомими подіями кінця минулого чемпіонату таки дався взнаки. Хоча завжди вірний «зелено-білим» футболістам фанатський сектор був у повному складі. А це означає, що звукова підтримка на рівні.

Вперше в історії «Карпат» домашній поєдинок проходив так пізно – початок о 20.00. Але «сонний час» нікого не злякав – гравці обидвох колективів розпочали дуже жваво. Особливо господарі. Уже третя їхня атака (спочатку удари Кузнєцова і Голодюка не досягли цілі) завершилася голом. Після подачі з кутової позначки від Кожанова найрозторопнішим у штрафному майданчику гостей виявився Федецький. Перший гол за «Карпати» Артема.


Однак гості досить швидко відновили рівновагу. Провалом на правому фланзі захисту сповна скористався Кінгслі, який навісив точно на Годіна, удар головою – 1:1.

Після цього донеччани мали ще дві чудові нагоди відзначитися у воротах Тлумака. На 16-ій хвилині Годін запустив м’яч у штангу, рикошетом від якої і спини голкіпера той вилетів на кутовий. А через 6 хвилин на побачення з Тлумаком вийшов Мхітарян, однак перекинув м’яч і через воротаря і через ворота.

Кінцівка тайму пройшла за переваги львівської команди, проте користі це господарям не принесло.

Не менш цікавою вийшла і друга половина зустрічі. Для початку суперники обмінялися небезпечними атаками. Удар Кінгслі у ближній кут ліквідував голкіпер Тлумак, а вистрілу Кожанова трохи забракло влучності.

Згодом команди продовжили забивати. Навіс з лівого флангу – і точний удар Мхітаряна. Вже гості попереду. Та львів’яни відповіли голом-красенем від Худоб’яка – Ігор змістився з лівого флангу трохи в центр і сильним ударом в дальній кут обвів воротаря 2:2.

Схоже, обидві команди у цьому матчі були налаштовані більше на перемогу. Тому публіці нудьгувати не довелося. У центрі м’яч не тримався, і «Карпати», і «Металург» грали переважно на атаку. Хоч і помилок вистачало, все ж за велику кількість створених моментів і жагу до боротьби футболісти сьогоднішнього вечора отримали заслужені порції оплесків. Такий футбол може подобатися.

Однак бойова нічия, з усього видно, не влаштувала жодну із сторін. Але за бажання грати обидвом суперникам можна подякувати.

Наприкінці гри вирішив розвеселити усіх воротар "Карпат" Тлумак, який необачно вийшов з воріт, опинившись ледь не у центрі поля, однак подарунком "металурги" не скористалися. У підсумку - нічия 2:2 за цікавої і напруженої гри.
«Карпати» (Львів) – «Металург» (Донецьк)– 2:2 (1:1)

Голи: Федецький (6), Худоб’як (64) – Годін (8), Мхітарян (60)

«Карпати»: Тлумак, Ощипко (Петрівський, 67), Мілошевіч, Тарасенко, Федецький, Годвін, Голодюк (Ткачук, 72), Худоб’як, Гурулі (Зеньов, 76), Кожанов, Кузнєцов

«Металург»: Дішлєнковіч, Маріо Сержіу, Чечер, Білозор, Воловик, Макрідіс, (Дімітров, 54; Фабінью, 65), Лазіч, Годін (Ткаченко, 46), Кінгслі, Мхітарян, Мгуні

Попередження: Федецький (16), Ощипко (57) – Білозор (37), Чечер (65), Мхітарян (69)

Арбітр: Сіренко (Сімферополь); 4 600 глядачів

Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 723 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 2
1 romantikp71  
0
Супер игра выдалась!!! blahblah hands thumb

2 Аврелій  
0
А про бойкот - все чиста правда.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]