Главная » 2009 » Август » 3 » Годуляна можуть відправити судити Першу лігу
Годуляна можуть відправити судити Першу лігу
21:14

Матч третього туру між харківським «Металістом» та львівськими «Карпатами» викликав жваві дискусії щодо дій головного арбітра матчу, скандально відомого одесита Віталія Годуляна. Для прояснення ситуації в діях головного рефері матчу кореспондент ЗІКу звернувся за коментарем до голови комітету арбітрів Федерації футболу України Вадима Шевченка. 



«Я не буду коментувати дії Годуляна у вчорашній грі, адже мені не відомі оцінки, які йому виставили. Кожен суддя - це першочергово особистість, і кожен момент на полі, не залежно від того, на якій хвилині гри він відбувся, арбітр трактує так, як він вважає за потрібне, а його дії своєю чергою оцінює інспектор матчу», - зазначив голова комітету арбітрів України 


Також Вадим Шевченко додав, якщо доведена помилка того чи іншого арбітра, яка вплинула на подальший хід гри, то суддя нестиме відповідне покарання..


«Якщо суддя після гри отримав за свою роботу двійку, тобто інспектор гри визнав його роботу незадовільною, то його в якості покарання відправляють судити в Першу або Другу лігу. Там суддя працюватиме до того моменту, поки не поверне собі кваліфікацію, яку визначають ті ж експерти», - зауважив Вадим Шевченко.


Довідка.


В третьому турі чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги львівські «Карпати» в Харкові грали із місцевим «Металістом». Із мінімальним рахунком 1:0 здобули господарі. 


На 12 хвилині зустрічі арбітр матчу Годулян запалив перед гравцем «Карпат» Ткачуком «червоне світло».



Категория: Новости Премьер-лиги | Просмотров: 709 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]