Главная » 2009 » Октябрь » 11 » Шевченко: вболівальники мають задуматися над своєю поведінкою
Шевченко: вболівальники мають задуматися над своєю поведінкою
12:22

Після історичної перемоги над родоначальниками футболу (1:0) капітан збірної України Андрій Шевченко поділився своїми враженнями про гру.


З пенальті я трохи промахнувся. Дуже прикро, але я про це відразу забув, адже потрібно було думати про гру. Головне, що команда перемогла.

Як ви думаєте, наш суперник беріг сили?
Якщо збірна України перемогла Англію, це не означає, що наші суперники економили сили. Сьогодні була хороша гра. Англійці старалися, але ми в дечому були сильнішими. Думаю, у нас було більше бажання перемогти, хлопці добре налаштувались і зіграли чудовий матч.

Що ви робили в роздягальні збірної Англії?
Я зайшов поговорити з хлопцями, адже з багатьма мені доводилось грати за одну команду.


Англійці дуже засмутилися через поразку?
Звичайно, адже перед ними стояло завдання виграти всі матчі в групі.

Задоволені, що перемогли гравців “Челсі”?
Радість у мене від результату. Якщо чесно, то матч був дуже важким і нервовим. У нас не було права на помилку, адже збірна Англії – дуже сильна команда.

Після перемоги над іменитим суперником, гравців збірної України можна назвати героями?
Знаєте, у нас дуже швидко пастухи стають королями. Треба, щоб було більше стабільності. Наша команда протягом всього відбірного циклу демонструвала стабільну гру. Ми вигравали, десь грали внічию, десь гра у нас йшла добре, десь не йшла, але ми завжди боролися до кінця. Зараз у нас є реальна можливість зайняти друге місце, тому треба віддати належне команді і всім, хто допомагав у досягненні цього результату.

Є відчуття, що команда вже на чемпіонаті світу?
У нас попереду ще жеребкування, стикові матчі і гра в Андоррі, яку не можна скидати з рахунку. Спочатку ми переможемо там, а потім будемо говорити далі.

Чого чекаєте від матчу з Андоррою?
Тільки перемоги. Інших варіантів бути не може.

Як вам організація матчу на “Дніпро-Арені”?
Чудово. А щодо інциденту з фаєрами, то наші вболівальники трохи помилилися, адже це не рівень чемпіонату України. Треба віддати їм належне за гарну підтримку, але вони мають задуматися над своєю поведінкою. Не хочеться, щоб цей стадіон дискваліфікували.

Категория: Сборные | Просмотров: 598 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]