Главная » 2009 » Октябрь » 11 » «Десна» і «Фенікс» розійшлися миром
«Десна» і «Фенікс» розійшлися миром
19:28

Нульовою нічиєю закінчився матч між чернігівською «Десною» і командою з Криму, назва якої багатьом не дає спокійно на неї реагувати – «Фенікс-Іллічівець». Суперники голів не забивали, але моментів для взяття воріт створили чимало.


Гості першими спробували використати погодні умови (весь матч накрапав дощ) і кілька разів вдарили здалеку, але неточно. А от «деснянці» удар метрів з 25 ледь не перетворили на гол. Воротар «Фенікса» відбив м’яч прямо перед собою, але Ільяшов, добиваючи, примудрився з двох метрів влучити в лежачого голкіпера.

Гості могли забивати в середині тайму, коли захисник Луценко після подачі кутового змусив Яковця рятувати власні ворота. Кіпер «Десни» з превеликими труднощами впорався з ударом.

По перерві чернігівці стали діяти значно швидше, і протягом трьох хвилин головою по воротам кримчан били Євстафієв і Поспєлов. Обидва рази м’яч пролітав в кількох сантиметрах від стійки і стукався в «задню» штангу, яка тримає сітку воріт.


А от гості, хоча й відсижувалися переважно в обороні, зуміли провести кілька контратак, і якби удари Малюка і Королькова були трохи сильнішими, напевне «іллічівці» повезли би додому не одно очко.

Фінальна навала господарів являла собою безадресні навіси в штрафний майданчик суперників, але всю верхову боротьбу вигравали саме кримські захисники.

«Десна» (Чернігів) – «Фенікс-Іллічівець» (Калініне) 0:0
«Десна»: Яковець, Чуланов, Євстафієв, Боровков, Стоян, Кобець, Поспєлов, Старенький, Кандауров, Войнаровський, Ільяшов.

«Фенікс-Іллічівець»: Шевченко, Малка, Луценко, Антонюк, Даценко, Яковенко, Корольков, Юрковський (Повальчук, 46), Ткачук (Івашко, 86), Малюк (Михайлюк, 80), Блудов (Шахов, 46).

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 697 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]