Главная » 2009 » Октябрь » 12 » Перуанський нападник Ренгіфо у сфері зацікавлень «Шахтаря»
Перуанський нападник Ренгіфо у сфері зацікавлень «Шахтаря»
14:56

Південноамериканське товариство у складі донецького «Шахтаря» може набути нового члена – керівництво українського клубу зацікавлене в послугах перуанського нападника Хернана Ренгіфо. Футболіст може опинитися у Донецьку в зимове міжсезоння.


Перуанець, який нині виступає за польський «Лех» у сферу зацікавлень гірників увійшов після того, як польський клуб категорично відмовився вести переговори про перехід Роберта Левандовскі. Поляки не спокусилися навіть на запропоновані 7 мільйонів євро. Що стосується Ренгіфо, то тут поляки згідні розпрощатися з нападником. І чим раніше – тим краще. Ціна, щоправда, не така висока як за поляка – «Лех» згідний розпрощатися з Ренгіфо в січні за якихось 300 тисяч євро – але це краще, ніж нічого у червні.

Справа в тому, що контракт перуанця з «Лехом» закінчується у червні 2010 року, підписувати новий він категорично не погоджується, а це значить, що вже влітку наступного року він набуде статусу вільного агента.

Окрім гірників в послугах перуанця зацікавлений один із мексиканських клубів, але сам Ренгіфо не хоче покидати Європи, хоча не приховує того факту, що в Південній Америці його задатки знають краще, аніж у Європі. Про це свідчать і його успіхи у поєдинках за збірну Перу, зокрема у неділю він відзначився красивим голом у ворота Аргентини

Категория: Трансферы Украинских клубов | Просмотров: 1126 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]