Главная » 2009 » Октябрь » 12 » Михайличенко: Воронін покинув збірну
Михайличенко: Воронін покинув збірну
17:23

Кілька хвилин тому завершилася прес-конференція головного тренера національної збірної України з футболу Олексія Михайличенка. На ній тренер розповів про підготовку до матчу з Андорою.


Те, чого ми хотіли і до чого прагнули ми зробили і тепер в останній грі все залежатиме від нас.
Тепер ми добиваємося від хлопців, щоб вони зрозуміли всю важливість цієї гри і що матч починається за рахунку 0:0.

Нам потрібно якомога скороше відійти від матчу з англійцями. І якщо фізично це зробити неважко, то психологічно - важче.

Без втрат не обійшлося. Тимощук пропускає гру з Андорою через перебір карточок, Воронін сам сказав, що на всі 100 відсотків грати не може, тому він покинув розташування збірної. Всі інші здорові, тренуються і готуються до гри.


Нас чекає важкий переліт, а також важкі кліматичні умови, адже в Барселоні +19, а в Андорі прогнозують близько нуля градусів.

Шевченко і далі битиме пенальті?
Через один промах, я не думаю, що варто робити серйозні висновки, мовляв, не бий. Як хлопці вирішать так і буде.

Чи хлопці зараз впевнені у своїх силах?
Віра у себе, в партнера є основоположною. І коли ти граєш проти добротних команд без віри в себе ніяк, ще треба вміти цю віру використати. Тому матч з Англією - це величезний досвід для багатьох гравців збірної. Бо якщ ті ж Шевченко, Тимощук вже грали на такому рівні, то для деяких гравців це було вперше, це неоціненний досвід. Звичайно, з англійцями нам допомогло те, що нас було більше, відтак центр поля в англійців був не таким насиченим. Загалом в тому матчі ми намагалися побудувати так гру, щоб нейтралізувати Хескі, Джерарда і Руні. Думаю, не все ідеально вийшло, але багато що вдалося так, як треба. А емоції, які принесла ця гра треба якомога швидше забути і переключитися на гру з Андорою.

Зараз багато гравців "висять" під карточками, через що ризикують пропустити матчі плей-оф, чи ви це враховуватимете, виставляючи склад на Андору?
Це дуже важливо, але зараз ми в першу чергу будуємо гру і підбираємо гравців так, щоб зіграти на перемогу з Андорою, бо я вважаю, що це не той випадок, коли можна дати відпочити тому чи іншому гравцеві. В Андорі ті ж англійці забили в кінці матчу, хорвати буквально "заштовхали" два мячі у ворота андорців, росіяни виграли лише 1:0. Андора це команда з характером, яка бореться постійно. Зараз питання не стоїть так, що ми можемо дати комусь відпочити і будь-яким складом перемогти Андору.

Раніше поле в Андорі, де вже грала наша збірна за Сабо було нестандартним, як зараз?
Ми це побачимо, але інформація, яка була про те поле, начебто акутальна і нині, а також треба враховувати те, що в день гри очікується дуже сильний вітер

Ви згідні з посівом команд перед матчами плей-оф на дві групи?
Я якось на це уваги не звертав. Тому треба грати за тими парвилами, які вже є встановлені.

Категория: Сборные | Просмотров: 803 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]