Главная » 2009 » Август » 31 » Гравці «Ворскли» у збірних
Гравці «Ворскли» у збірних
22:35

Сім гравців полтавської «Ворскли» не відпочиватимуть під час перерви в українському чемпіонаті, адже братимуть участь у підготовці своїх збірних. Клуб підтверджує надходження усіх запрошень.


Традиційно Арменд Даллку та Дебатік Цуррі викликані під прапори збірної Албанії. Шкіперія гратиме 9 вересня проти Данії – лідера групи у відборі до Чемпіонату світу 2010 року.

Інший албанський гравець «Ворскли» – форвард Ахмед Янузі – зіграє за свою молодіжну збірну в домашньому поєдинку з Азербайджаном в рамках відбору до Євро-2011, котра відбудеться 8 вересня.

Тоді ж і молодіжна команда України зіграє на виїзді із Францією. За нашу команду можуть зіграти захисник Олександр Матвєєв та півзахисник Володимир Чеснаков.


Григорій Ярмаш також традиційно викликаний під прапори національної зірної. Йому та партнерам належить зіграти 5 вересня з Андоррою вдома , а 9 – з Білорусією на виїзді.

Нарешті, півзахисник Філіп Деспотовськи збирається в Македонію. На нього та його національну збірну очікують виїзди до Шотландії (5 вересня) та Норвегії (9 вересня).

Категория: Сборные | Просмотров: 736 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]