Главная » 2009 » Сентябрь » 1 » Безбарвна нічия у Луцьку
Безбарвна нічия у Луцьку
23:10

Луцька "Волинь" після виїздної перемоги над алчевською "Сталлю" втратила перші очки на рідному полі. Втративши через травми кількох провідних гравців центральної лінії, лучани так і не змогли підібрати ключі до воріт "Кримтеплиці", а кримчани, своєю чергою, виступили у ролі "міцного горішка" й добряче полоскотали нерви супернику.


«Я уже 33 роки на тренерській роботі і не знаю, що робити. Може ви підкажете», - такими були перші слова до журналістів головного наставника лучан Віталія Кварцяного після завершення матчу. Завжди імпульсивний і енергійний Віталій Володимирович від розпачу навіть залишив розбір польотів на наступний день й, заглянувши на кілька хвилин у роздягальню своєї команди, пішов отримувати позитивні емоції від матчу прем’єр-ліги «Динамо» (Київ) – «Металург» (Донецьк).

Позитивних же емоцій від гри своєї команди не отримав не тільки Кварцяний, а й кілька тисяч вболівальників котрі прийшли на стадіон. Матч з «Кримтеплицею» можна назвати найневдалішим для лучан від початку сезону, а оскільки «Волині» у цей день протистояв один з найміцніших на сьогодні колективів ліги, то й розраховувати на позитивний результат не доводилося.

«Волинь» грала мляво й розгортала атаки надто повільно. На вістрі помітний був лише Пищур. Але Олександр також проводив не найкращий свій матч, тож по справжньому воротам Вокальчука майже не загрожував, хіба що одного разу, коли удар головою у форварда ніби то й не вийшов, але м’яч полетів по такій чудернацькій траєкторії, що обеззброїв голкіпера. На щастя тепличників, «смугастий» пролетів у притирку зі стійкою.


Справжній стовідсотковий момент відзначитись у господарів мав Павлов. Після розіграшу стандарту він виграв верхову боротьбу й потужно пробив головою – м’яч вдарився у поперечину, потім у стрічку на лінії воріт і відлетів у поле.

Гості теж феєричною грою у матчі не відзначились, а більше старалися нав’язати боротьбу. Хоча, якби Фортуна була прихильнішою до кримчан в кінцівці матчу, вони могли б поїхати з Луцька й взагалі з трьома очками. Дві чудові нагоди вирвати перемогу для своєї команди мав Старовик. Спершу його небезпечний удар парирував Ндое, а вдруге не вистачило точності. Чимало роботи виконав і Діабі, але нічого загрозливого у підсумку так і не створив.

В результаті команди завершили гру цілком закономірно з нулями на табло.

Віталій Кварцяний:

– Після перемоги на виїзді команда набула якоїсь самовпевненості, гравці відчули себе солідними людьми і одразу втратили клас. Ходили сьогодні по полю і піжонили. Ще на розминці глянув, як наші футболісти утримання м’яча роблять – я по цьому визначаю готовність кожного до гри, й злякався. Ще тоді подумав, а хто ж грати буде. Гра не вийшла зовсім, я незадоволений.

– А чому не було Кінаша у заявці на гру? Він же один з лідерів команди.
– Так, його нам не вистачало. Бо в нього хоч інколи якась думка проглядається. Але він хворий. Ще не вистачало Лісового. У Максима надрив зв’язок, сподіваюся, що вже хоча б до кубкового матчу з «Кривбасом» він відновиться.

Геннадій Морозов:

– Я сьогодні грою задоволений. Наша команда сьогодні більше контролювала м’яч. Мали непогані моменти, аби забити, але могли й програти. Тому результат, вважаю, цілком нормальний. Ми старалися зіграти добре. Хоча ще є деякі проблеми, також мали труднощі зі складом.

«Волинь» - «Кримтеплиця» - 0:0

«Волинь»: 42. Ндое, 24. Мостовий. 10. Шарпар (30. Снітко, 65), 3. Сімінін, 2. Шевелюхін, 4. Карковський, 11. Гошкодеря, 31. Пічкур (5. Лопес, 29), 15. Єременко (16. Рибальченко, 33), 14. Павлов (27. Жук, 46), 9. Пищур.

«Кримтаплиця»: 1. Вокальчук, 2. Візавер, 23. Антонюк, 5. Ішмаков. 7. Старовик (3. Канюк, 76), 18. Щедраков (16. Новотрясов, 90+3), 20. Симончук (13. Пєчьонкін, 79), 15. Трухін, 19. Кучеренко (9. Мельник, 59), 10. Діабі (22. Абляметов, 83), 17. Бабир.

Попередження: Карковський (17), Сімінін (74), Лопес (77) – Старовик (16), Антонюк (89), Канюк (90), Бабир (90+4).

Судді: О. Орєхов (Київ) – А. Мотика, Едуард Карапетян (обидва – Тернопіль).

31 серпня. Луцьк. Стадіон «Авангард». 5000 глядачів. 22 градуси.

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 721 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]