Главная » 2009 » Октябрь » 8 » Баль: Радив би на збірну Україну ставити гроші...
Баль: Радив би на збірну Україну ставити гроші...
16:05

Колишній тренер національної збірної України, а тепер наставник одеського «Чорноморця» Андрій Баль закликає підтримати «синьо-жовтих» у грі із англійцями. Про шанси нашої команди Андрій Михайлович говорити відмовляється, каже потрібно сліпо вірити у своїх футболістів. Про це і не тільки Баль розповів turnir.com.ua.


Андрій Михайлович, якби ваш товариш попросив поради: на кого поставити в букмекерській конторі – на Англію чи Україну, ви б що порадили?
З кута вирішили зайти (Сміється). Я би порадив зробити ставку на Україну. Усі ми, українці, зараз зобов’язані віддати свою позитивну енергетику, симпатії нашій збірній.

Навіть якби товариш збирався б ставити кругленьку суму зі свого порівняно скромного бюджету, ви б всерівно радили б робити ставку на Україну?
Однозначно, що на Україну. Виграє той, хто ризикує.

Сергій Балтача не один рік мешкає в Англії й має можливість зблизька бачити англійський футбол, їхню збірну. Так ось, за його словами британці останні 10 років переживають кризу. Погоджуєтеся з Сергієм Павловичем?
Ні, не погоджуюся. Англія є Англією. Не треба мешкати в Лондоні, щоб бачити їхній футбол: Прем’єр лігу, матчі збірної. В них не має кризи. Англійці завжди демонстрували і демонструють високий рівень футболу.


Для перемоги українцям потрібно ризикувати й атакувати чи зіграти в притаманний для себе футбол: від оборони?
Збірна України має зіграти так, аби перемогти. З рахунком 1:0 чи 2:1, значення не має. Головне перемога. А тактику обговорювати не хочу, для цього є наставники.

Які слабкі сторони ви б відзначили в збірній Англії?
А в них слабких сторін не має. Гармонійна команда…

Як гадаєте, проблем із мотивацією в англійців не виникне?
Впевнений, не виникне. Англійці доводитимуть своєму наставнику право на місце в складі. Навіть, якщо Фабіо Капелло вирішить випустити гравців, які не часто виходять в основі, ще не означатиме, що нам буде простіше. В збірній Англії ще не відомо, який склад сильніший: перший чи другий.

Категория: Сборные | Просмотров: 608 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]