Главная » 2009 » Сентябрь » 1 » Баль: Я ж не чарівник, не можу відразу «зліпити» диво
Баль: Я ж не чарівник, не можу відразу «зліпити» диво
23:34

Відомий фахівець Андрій Баль повертається у великий футбол. Після восьми-місячної перерви в тренерській кар’єрі галичанин приступить до роботи в одеському «Чорноморцеві». Андрій Михайлович, традиційно для останніх років, працюватиме в тандемі із Олегом Блохіном. Щоправда, цього разу Баль буде головним тренером команди, а Блохін – спортивним директором. Детальніше про своє призначення Андрій Баль розповів turnir.com.ua.


У світовому футболі таких прикладів багато, коли на посаді менеджера працює людина, яка виконує функції головного тренера і спортивного директора. Особливо часто такий штатний розпис зустрічається в Англії, - каже Андрій Михайлович.
Тобто, Олег Блохін фактично входить в тренерський штаб?
Так, він прийматиме участь у формуванні основного складу, визначення на матчі тактики.

А як можна пояснити слова Олега Блохіна одному із російських видань про те, що «Чорноморець» не є командою його рівня, а тому він вирішив лише консультувати одеситів?
Вперше про такі слова Олега чую, не знаю наскільки вони відповідають дійсності, про це краще запитати в самого Олега Володимировича.

Офіційно ви приступили до роботи 1 вересня, а за день до цього закрилося трансферне вікно. Це означає, що «Чорноморець» підсилюватиметься лише взимку?
Ні, в нас будуть, мабуть, придбання і зараз. Адже із закриттям трансферного вікна не заборонено запрошувати вільних агентів.


Уже маєте якихось кандидатів?
Ні, про це ми ще не говорили. Сядемо із спортивним директором, віце-президентом клубу і обговоримо необхідні кандидатури. Рішення ми прийматимемо лише колегіально.

Які завдання поставлено перед «Чорноморцем»?
Я ж не чарівник, що можу відразу «зліпити» диво. В першу чергу нам потрібно зробити усе, для того, щоб покинути зону вильоту. Також необхідно покращити якість гри. Треба працювати, команда зараз в скрутному становищі, вивести її на новий рівень.

Матчі в цьому сезоні бачили своєї нової команди?
Повністю бачив лише три матчі. Можу сказати, потенціал в команди є. А детальніше я можу розповісти вам трохи пізніше, коли вивчу «Чорноморець» з середини.

Можливо, питання не коректне, оскільки побудоване на чутках. Тиждень тому з’явилися чутки про придбання одеського «Чорноморця» російським інвестором, а потім з’явилася інформація про приходів в клуб Блохіна та Баля. Ці дві інформації пов’язані між собою?
І справді не коректне питання (Сміється). В будь-якому разі, не можу відповісти на ваше питання. Такі питання не вирішуються на рівні тренерів, про це знає лише президент. Мій же прихід в «Чорноморець» не пов’язаний з цими чутками.

Категория: Новости Премьер-лиги | Просмотров: 632 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]