Главная » 2009 » Август » 31 » Кузнецов: Кращі матчі "Карпат" ще попереду
Кузнецов: Кращі матчі "Карпат" ще попереду
00:52

Гравці "Карпат" Сергій Кузнецов та Ігор Худоб'як, які на двох у ворота "Оболоні" забили три голи (півзахисник львів'ян оформив дубль, а нападник відначився одного разу), після гри з київською командою поділилися враженнями від матчу з кореспондентом turnir.com.ua. Нагадаємо, львів'яни святкували розгромну перемогу з рахунком 5:0.

Сергій Кузнецов, нападник "Карпат"

Сергію, кому "Карпати" присвятили свої голи?
Перші два голи присявятили гравцям команди Тарасенку та Гурському. У Євгена народився син, а Андрій святкував свій день народження. Інші м'ячі, звичайно, для вболівальників. Саме для них ми і граємо. Примєно, що з кожним матчем їх відвідуваність на наших матчах зростає.

У першому таймі ти мав три хороших моменти, аби вразити ворота суперника. Чому не вдалося це зробити?
Не завжди усе виходить. Утім, я старався. Радий, що моя настрливіть та наполегливість втілилися у забитий гол у другій половині зустрічі.

На твою думку, "Карпати" своє грою сьогодні здивували "Оболонь"?
Думаю, що так. Вважаю, що на такий результат вплинули два швидкі голи, які нам вдалося забити. Це і зламало гру суперника.
Утім, надіюся, що у своїй грі ми додамо і кращі матчі у нас попереду.

Ігор Худоб'як, півзахисник "Карпат"

Коли забивав перший гол, "наварили" захиники "Оболоні". Я скористався їхньою помилкою. У другому м'ячі заслуга моїх партнерів. Нам вдалося створити чудову комбінацію, яку я завершив. Мабуть, бачили як ми стяткували взяття воріт суперника. У Євгена Тарасенка народився син. Це позитивно вплинуло на гру команди. Треба, аби такі події траплялися чатстіше (сміється...) Загалом, ми налаштовувалися на важку гру. Утім, вийшло так, що вкінці матчу ми уже берегли сили. Вважаю, що київська команда сьогодні слдабо зіграла у захисті.

Ігоре, якби перед гроб сказали, що виграєте з рахунком 5:0, ти у це повірив?
Напевно, що ні.

Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 683 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]