Главная » 2009 » Август » 31 » Павлов: не відмовляюсь від своїх слів про цього арбітра
Павлов: не відмовляюсь від своїх слів про цього арбітра
23:33

Післяматчева прес-конференція по закінченню гри «Таврія» - «Ворскла» вийшла «гаряченькою». Головний тренер полтавчан Микола Павлов не стримував емоцій і сказав все, що накипіло після програшної гри.


Микола Павлов, головний тренер «Ворскли»:
Почнемо спочатку. Клуби, які грають в європейських кубках мають право переносу на один день, незалежно від того згоден суперник, чи ні. «Таврія» погоджувалась перенести гру на 31 серпня, але нам не перенесли. «Металіст» домовлявся з запорізьким «Металургом», але ті відмовили. Я буду зараз молитися, щоб «Металіст» обіграв запорожців. Колеги так не чинять. Наступне, по суддівству. Три з половиною чи чотири роки тому через цього арбітра я кинув кар’єру тренера, втратив професію. Я тоді не відмовився від своїх слів по поводу цієї людини у чорному. Невже я через чотири з половиною роки побачивши те, що сьогодні відбувалося на полі відмовлюсь від своїх слів?! Я залишаю їх в силі, але повторювати їх уголос я не буду, підніміть архіви. Перший м’яч, який нам не зарахували, забитий був чисто, не було ніякого положення поза грою. Пенальті, коли дві людини б’ються лобом і їм оказують медичну допомогу… Був там пенальті чи ні, я не знаю, але мені здається, що у такій ситуації за рахунку 1:0, людина, яка поважає працю футболіста, коли вони лежать на землі, добивати лежачого!.. Це просто злочин! Так може робити лише той суддя, який судить, а не адвокат, який захищає футболістів і тренерів. І один суддівський свисток перевищує працю тренера, його кваліфікацію знову. Але тренер може вижити, а футболісти!? Після того, як за місяць вони провели стільки матчів! І іх не захищає тренер!? Так кому такий тренер як я потрібний?! Але тренера повинні захищати керівники, я думаю, українського футболу. Вилучили у «Таврії» гравця за п’ять хвилин до закінчення гри. Гравців, які отримали жовті картки треба було вилучати ще хвилин десять тому. Таким чином, ми побачили необ’єктивне суддівство, я не кажу слово упереджене, у мене немає доказів. Тому мені дуже шкода своїх футболістів і я радий за ваших уболівальників, які так підтримували «Таврію», яка набрала вже із ста сто вдома. Хороша домашня команда у вас, вітаю.

Сергій Пучков, головний тренер «Таврії»:
Ви все чудово бачили, важка гра. Не хочеться нам зменшувати оберти, а ще не забувайте, важкий він тягар лідерів. На нас також налаштовуються, всі дивляться як ми граємо, в який футбол. Розуміли, що «Ворскла» десь на фоні втоми приїде до нас, але відповідальність, особливо домашньої гри, самовіддача, це ви бачили, хлопці довели. Так, реалізуй Ковпак пенальті, можливо інакше зменшилася напруга. Але нічого страшного. Хотів би усіх привітати з перемогою.

- Що зі Старцевим?
Ще не знаємо, зараз поїдемо у лікарню. Попередньо перелом пальців руки, одного чи двох… Зробимо знімок, потім будемо вирішувати, що з воротарем.

Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 754 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]