Главная » 2009 » Август » 31 » Жабченко: ми «Енергетику» не дали жодних шансів
Жабченко: ми «Енергетику» не дали жодних шансів
23:14

Головний тренер кіровоградської «Зірки» Ігор Валентинович Жабченко з кореспондентом turnir.com.ua поділився своїми враженнями про матч «Енергетик» - «Зірка», в якому його підопічні здобули перемогу з рахунком 1:0.


«Сьогодні футболісти «Зірки» і в першому, і в другому таймах в матчі з «Енергетиком» мали перевагу . Незважаючи те, що до Бурштину ми складно добиралися в дощову погоду і грали на складному газоні, де досить не легко показати свою майстерність, мої хлопці супернику не дали жодного шансу на позитивний результат, відігравши надійно в обороні власних воріт» та не забуваючи про атаки, - відзначив наставник кіровоградської «Зірки».

«Після 75-ої хвилини матчу ми бурщтинців повністю переграли. Олександр Ломко чудовим ударом мав відкривати рахунок в матчі, але господарів врятувала штанга їх воріт. Також чудові нагоди змарнували Юрій Данченко, Олександр Морозов та 19-ти річний Артюхов, котрого ми заявили напередодні цього туру», - сказав Ігор Валентинович.

«Але добре, що Олександру Курневичу вдалося забити гол і ми здобули таку потрібну і в одночасно заслужену перемогу в цьому матчі. А в цілому я повністю задоволений грою моїх підопічних, їх самовіддачею у матчі з бурштинцями. Це була важлива перемога з турнірної точки зору», - підсумував головний тренер «Зірки» Ігор Жабченко.


Що ж будемо з нетерпінням очікувати наступного матчу кіровоградської «Зірки», суперником в якому буде ФК «Харків», який після вильоту з Прем’єр-Ліги України будує нову команду і на разі ще не здобув жодного очка. Сподіватимемось, що кіровоградці продовжують свій переможний хід, який вони набрали в останніх двох своїх матчах.

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 750 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]