Главная » 2009 » Август » 13 » Україна – Туреччина - 0:3
Україна – Туреччина - 0:3
23:25

Збірна Туреччини розгромила в Києві команду України


Головному тренеру збірної України Олексію Михайличенко навіть у найстрашнішому сні не міг приснитися такий результат. Українська команда у матчі проти турків виглядала відверто дуже слабо і малонагадувала збірну, яка може поборотися за путівку на Чемпіонат світу-2010 року.

А вирішальним у матчі став початок другого тайму. Кроли турки за сім хвилин розтрощили нашу оборону.

На 58 хвилині матчу помилка в центрі захисту збірної України привела до першого пропущеного голу. Шанлі на одинці розібрався з Чигринським та Мандзюком і відкрив рахунок. Шовковський цього разу не зміг врятувати українцям.


А на 62 хвилині Чигринський знову програв боротьбу і вже два нуль. А третій гол це заслуга усього захисту української команди. Алтинтопу лише залишалося закінчити цю атаку красивим голом. Отож, протягом семи хвилин доля матчу була вирішена.
Товариський матч: Україна – Туреччина - 0:3 (0:0)

Україна: Шовковський, Мандзюк, Кучер, Русол (Чигринський), Шевчук (Ярмаш) , Тимощук, Гай (Назаренко), Ротань, Калініченко (Гусев), Гоменюк, ( Мілевський), Селезнев (Шевченко)

Туреччина: Волкан Демірель, Сервет Четін, Хакан Балта, Гекхан Зан, Гекхан Генюл, Хаміт Алтинтоп, Нурі Сахін, Арда Туран, Тунджай Шанлі, Айхан Акман, Ніхат Кахвечі

Голи: Туджай Шанлі, 58, Четін, 63, Алтинтон, 65

Категория: Сборные | Просмотров: 690 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]