Главная » 2009 » Август » 12 » Через Кубок перенесуть матчі
Через Кубок перенесуть матчі
20:29

Ігри команд другої ліги, котрі беруть участь у розіграші Кубку України, перенесли на резервні дні, а от розвести у часі ігри команд з одного міста майже повсюди забули


Календар змагань чемпіонату України у другій лізі передбачає проведення 15 серпня чергового туру в групах «А» та «Б». Між тим, цього ж дня заплановано проведення матчів 1/16 розіграшу Кубку України, в якій беруть участь також і друголігові колективи. Це стосується команд «Єдність», «Миколаїв», «Шахтар» (Свердловськ), «Сталь» (Дніпродзержинськ), ФК «Полтава» та ЦСКА. Матчі за участю цих команд відбудуться у резервні дні 15 вересня або 14 жовтня.

А от щодо часу початку поєдинків за участю команд з одного міста, то тут виникають питання. Наприклад, гра «Арсенал» – «Динамо» відбудеться о 16:00, а матч ЦСКА – «Оболонь» призначений на 17:00. З іншого боку. Дві харківські команди зіграють одночасно: «Харків» прийматиме «Карпати» о 17:00, а «Металіст» (щоправда, на виїзді) протистоятиме «Енергетику» цієї ж пори. Обидві донецькі команди також гратимуть о 17:00, але – на виїзді.

Тільки матчі в Полтаві розвели у часі: спочатку зіграють «Полтава» та «Фенікс-Іллічівець» о 16:00, а потім – о 19:00 – зійдуться полтавська «Ворскла» та запорізький «Металург».

Категория: Кубок Украины | Просмотров: 674 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]