Главная » 2009 » Август » 11 » «Львів» занепокоєний хуліганськими нападами
«Львів» занепокоєний хуліганськими нападами
11:56

Відкритий лист колективу Футбольного клубу «Львів» до громадськості Львівщини, представників владних і правоохоронних структур з приводу останніх випадків навколо вболівальників ФК «Львів»


ФК «Львів» висловлює занепокоєння з приводу регулярних організованих хуліганських нападів невідомих осіб на симпатиків нашої команди. Зазвичай, хулігани діють за допомогою відомих боягузливих методів, виловлюючи прихильників ФК «Львів» у місті поодинці або невеликими групами, при цьому значно переважаючи їх за кількістю. Такі випадки траплялися і раніше, але тепер, схоже, вони поставлені противниками нашого клубу на постійну основу.

Останні два інциденти сталися перед виїздами вболівальників ФК «Львів» до Бурштина на матч з «Енергетиком» (31.07.2009р.) та Добромиля на домашню зустріч із білоцерківським «Арсеналом» (09.08.2009р.). Напади вчинили молодики у кількості 25-30 осіб на підході до стадіону «Сокіл», звідки вирушали на гру автобуси з уболівальниками команди. Кілька хлопців зазнали побиття і тілесних ушкоджень, що задокументовано працівниками міліції.

Не можна не помітити, що ці випадки мають спланований характер. З усього видно, що є люди, яким не подобається той факт, що у Львові функціонує і активно розвивається перспективний футбольний клуб із серйозними амбіціями та далекосяжними планами. Використовуючи такі методі, ці невідомі особи, мабуть, хочуть перевести стосунки між прихильниками футболу у кримінальне русло і навіть, за великим рахунком, організувати так звані «фанатські війни».


Футбольний клуб «Львів» від початку свого заснування дотримується принципів чесної гри як на футбольному полі, так і за його межами. Ми прагнемо здорової конкуренції і справжньої чоловічої боротьби на футбольному полі, яка б приносила задоволення глядачам на трибунах, так і нашим прихильникам в Україні та за її межами.

У футбольного клубу "Львів" високі цілі, і ми цілеспрямовано йдемо до виконання своїх завдань, незважаючи на локальні невдачі, тимчасові помилки на цьому шляху і різноманітні нечесні способи, які використовують наші недруги. Ми здатні захистити своїх прихильників від агресивних нападів хуліганів. Звертаємо увагу органів влади та правоохоронних структур, що такі нецивілізовані дії завдають великої шкоди іміджу Львова загалом. Зважаючи на те, що наше місто є одним з організаторів Євро-2012, вважаємо, що такі псевдофутбольні акції зі штучним створенням напруги та непорозуміння між уболівальниками гри мільйонів є недопустимими і вкрай шкідливими для репутації Львова як футбольного центру України та Європи.

Від імені колективу футбольного клубу “Львів" Президент Юрій Іванович Кіндзерський

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 746 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]