Главная » 2009 » Август » 9 » Друголігове львівське дербі на користь «Карпат-2»
Друголігове львівське дербі на користь «Карпат-2»
21:37

Сьогодні «Карпати-2» на львівському стадіоні СКА з рахунком 2:0 перемогли ФК «Львів-2» і продовжують очолювати турнірну таблицю у групі «А» другої ліги.


У львівському дербі підтримати «Карпати-2» прийшло чимало фанатів «зелено-білих», які гаряче підтримували молодих карпатівців. І ті швидко відкрили рахунок.
Микола Задорожний виконав кутовий удар і Станіслав Чучман на дальній штанзі з другої спроби зумів пробити повз Олександра Мусієнка. А номінальні гості відповіли небезпечним ударом екс-півзахисника «Карпат-2» Тараса Яворського, але Роман Мисак у падінні ловить м’яч.

Перший тайм пройшов при деякій перевазі «Карпат-2», які продемонстрували цікавий комбінаційний футбол. Городяни також при першій можливості контратакували. Зауважимо, що грубості на полі не було, в чому заслуга і львівського арбітра Юрія Суряк, який вчасно прсиіква грубі підкати.

Другий тайм активніше почали гравці «ФК «Львів-2», виконавши декілька кутових, але зрівняти рахунок так і не зуміли. Натомість «Карпати-2» подвоїли рахунок і знову після розіграшу кутового у виконанні Задорожного. Цього разу влучно пробив сходу Андрій Левчук, провівши свій вже третій гол у першості. Тож заслужена перемога підопічних Володимира Вільчинського.


«Карпати-2» – ФК «Львів-2» - 2:0 (1:0) 
Судді: Ю. Суряк, Т. Корінь, Р. Пузанський (усі – Львів).
«Карпати-2»: Мисак, Родін (Гірка, 90+2), Чумак, Чоба, Гудак, Чучман, Задорожний – к (Яджин, 70), Біловус (Шевчук, 76), Михєєв (Загідулін, 57), Левчук (Малаха, 90+1), Озарків (Фостяк, 88).
ФК «Львів-2»: Мусієнко, І. Білий – к, Лазар, Мостовий, В. Білий, Мавров (Руденко, 75), Яворський, Химович (Жук, 68), Віт. Макар (Вол. Макар, 46), Сікорський (Трохимчук, 57), Бабич.
Голи: Чучман, 4 (1:0), Левчук, 66 (2:0)
Попереджений: Бабич, 39.

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 697 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]