Главная » 2009 » Август » 7 » Тлумак: "Зоря" – задириста котяра, яка може покусати
Тлумак: "Зоря" – задириста котяра, яка може покусати
22:44

Завтра у матчі «Карпати» - «Зоря» воротар та капітан львів’ян Андрій Тлумак вийде на гру проти команди, в якій він провів минулий сезон


Андрій, чи має для тебе суботня зустріч із «Зорею» якийсь особливий підтекст?
Можливо, я когось розчарую, але це для мене буде просто черговий матч чемпіонату України. Адже я є гравцем «Карпат» і як вже говорив раніше, сподіваюся, що саме у рідному для мене клубі планую завершити років за чотири – п’ять свою кар’єру футболіста. Що ж до «Зорі», то це все вже в минулому і не думаю, що я ще колись гратиму за цю команду. До того ж з луганського клубу я пішов за власним бажанням, без жодних проблем, а тим більше скандалів. Тому я не маю нікому і нічого там доводити. Інша справа, що я хочу в цій зустрічі зіграти якомога краще, аби разом з партнерами перемогою і якісною грою потішити наших вболівальників, яких, сподіваюся, завтра прийде значно більше, ніж на першу домашню гру «Карпат» проти донецького «Металурга».

Чого очікуєш від поєдинку із «Зорею»?
Як вже казав - перемоги і змістовного футболу від своєї команди. Але знаю, що виграти нам буде непросто. «Зоря» у перших трьох матчах набрала лише одне очко. А знаючи характер луганчан, ані на секунду не сумніваюся, що вони приїдуть до Львова не для того, аби милуватися архітектурою нашого міста. Не випадково талісманом «Зорі» є кіт. Причому це не домашня кицька, а така собі задириста котяра, яка вміє за себе постояти і може добряче подряпати, а то й покусати. Там є достатньо кваліфікованих футболістів, які можуть створити нам чимало проблем. Та й мотивація у них чимала. По-перше, захочуть покращити своє турнірне становище. А по-друге, у «Зорі» нині грають орендовані у «Металіста» форвард Олексій Антонов та центральний захисник Олексій Курілов, які дуже хочуть довести тренерам харківської клубу свою профпридатність і повернутися в команду. Так що на «Карпати» чекає нелегке випробовування.

Чим ти можеш пояснити невдалий старт «Зорі» у чемпіонаті?
Я бачив лише один їхній поєдинок, з «Дніпром». Він залишив у мене неоднозначне враження. До перерви дніпряни дивилися значно краще і забили гол, який у подальшому і виявився вирішальним. В другому таймі ініціативою володіла «Зоря», але чому так трапилося, сказати однозначно не беруся. Можливо, додали луганчани. А можливо, це просто «Дніпро», який грав на виїзді і мав гол у запасі, вирішив зіграти від оборони. Та й «Зорі» нікуди було діватися – команда програє на своєму полі, а значить повинна йти вперед. До того ж у Луганську такі вболівальники, які завжди женуть свою команду в атаку.


То все ж, у якому з таймів «Зоря» була більш схожа на себе – в першому чи в другому?
Важко відповісти, але ми готуємося на ту «Зорю», яка була в матчі з «Дніпром» у другому таймі.

За рахунок чого «Карпати» можуть обіграти «Зорю»?
Не буду оригінальним і скажу, що все залежатиме від нашого настрою. Головне, щоб кожен гравець «Карпат» віддав грі всього себе, так я це було в трьох перших поєдинках. Адже, наприклад, тому ж «Металісту», як на мене, по більшості гравці «Карпат» поступаються в класі, але за рахунок дисципліни та самовіддачі ми практично нічим не поступалися харків’янам. У нас зараз така команда, що ми можемо, коли добре налаштуємося, обіграти будь-кого, навіть «Динамо» чи «Шахтар». Але при цьому можемо і втратити очки там, де цього ніхто від нас не очікує. Тому нині ми повинні на кожну гру збиратися, як на вирішальну битву. Лише за цієї умови в «Карпат» почне зростати клас і з’явиться стабільність у грі.

Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 670 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]