Главная » 2009 » Август » 6 » Батьки проти слогану: «Футбол без пива – не футбол»
Батьки проти слогану: «Футбол без пива – не футбол»
15:01

Всеукраїнська громадська організація «Телеглядацька асоціація батьків України» звернулася до виробника пива, торгівельної марки «Оболонь», з вимогою відкликати з ефіру українських телеканалів рекламні ролики пива зі слоганом «Футбол без пива - не футбол». Про це повідомляє прес-служба асоціації.


«З огляду на те, що, за даними Всесвітньої організації здоров'я, Україна у 2008 році посіла перше місце в Європі за рівнем дитячого алкоголізму, батьки вважають крайньою соціальною безвідповідальністю твердження, яке міститься у телевізійних роликах ТМ "Оболонь", а саме: "Футбол без пива - не футбол"», - йдеться в повідомленні асоціації.

На думку членів асоціації, це твердження підриває авторитет викладачів та батьків, що прагнуть під час виховання розмежовувати алкоголь та великий спорт: «А також створює умови, за яких діти з іще не сформованим світоглядом сприймають рекламну фантазію дорослих пивоварів як істину».

Окрім цього асоціація надіслала відеозаписи рекламних роликів ТМ «Оболонь» до державних контролюючих органів та голови Федерації футболу України з проханням роз'яснити, чи відповідають ролики під салоганом «Футбол без пива - не футбол» нормативним документам ФІФА, УЄФА та ФФУ.


ТК звернулася до піар-служби ЗАТ «Оболонь» і чекає на коментар керівництва компанії.

Категория: Новости Премьер-лиги | Просмотров: 764 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]