Главная » 2009 » Август » 5 » Олег Кононов: "Ми забуваємо про гру в Харкові. Мікроклімат в команді чудовий"
Олег Кононов: "Ми забуваємо про гру в Харкові. Мікроклімат в команді чудовий"
15:11

«Не зважаючи на недільну гру в Харкові, вважаю старт команди в чемпіонаті вдалим. Важливо те, що команда попри необ’єктивне суддівство зараз перебуває у доброму моральному стані, готова битися за честь клубу, за своїх уболівальників, за свого тренера» - каже генеральний директор «Карпат» Ігор Дедишин.



«У тренера завжди є почуття невдоволення. Вважаю, що ми могли б здобути і більше очок. Навіть попри те, що ми грали з трьома командами, які представляють Україну в єврокубках. Також я вважаю, що у нашої команди є неабиякий потенціал і взаєморозуміння. Ми забуваємо про гру в Харкові. Мікроклімат в команді чудовий, гравці з нетерпінням чекають нових матчів» - розповів головний тренер «Карпат» Олег Кононов.


Своїми думками про старт сезону поділилися і гравці «Карпат»: Сергій Кузнецов, Андрій Тлумак, Артем Федецький та Ігор Худоб’як. Останній заспокоїв уболівальників, сказавши, що з ним усе гаразд і від боксерського удару Горяїнова він вже відійшов. Капітан команди Андрій Тлумак закликав уболівальників підтримати команду у матчі проти «Зорі»: «У нас зараз дуже дружня команда. Ми готові грати і перемагати. Так, нам трішки не пощастило, але я вірю, що фарт повернеться до нас у наступних матчах. Я б дуже хотів, щоб на матчі «Карпати» - «Зоря» на стадіон прийшло значно більше фанів, аніж на матч проти донецького «Металурга». Нам дуже потрібна ваша підтримка, завдяки ній ми граємо краще».


Повністю підтримали Тлумака Сергій Кузнецов та Артем Федецький. «Ми готові показати атакувальний і яскравий футбол, адже граємо саме для трибун. Наші уболівальники – головна сила команди» - сказав нападник «Карпат».


Кілька слів про відвідуваність домашніх матчів "Карпат" сказав і генеральний директор клубу: «На мою думку, наприкінці минулого чемпіонату «Карпати» намагалися дискредитувати. «Карпати» грали, грають і гратимуть в чесний футбол, не купують і не продають матчів. Я впевнений, що відвідуваність стадіону покращиться. Але водночас хочу наголосити, що чимале значення має не кількість, а якість. Важлива насамперед та позитивна енергія, яка йде від трибун, важливі позитивні емоції вболівальників» - підсумував Ігор Дедишин. 

Інформаційний центр ФК "Карпати"

Категория: Новости Премьер-лиги | Просмотров: 661 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]