Главная » 2009 » Июль » 28 » Олександр Єфремов: "Перетворити потенціал на максимум зиску"
Олександр Єфремов: "Перетворити потенціал на максимум зиску"
14:58

Генеральний директор ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ Олександр Єфремов розповів про своє бачення нинішньої ситуації в українському футболі та про перші кроки на новій посаді.



- Олександре Андрійовичу, як виник варіант з Вашим працевлаштуванням у Прем’єр-лізі?

- Мені зателефонував Президент Прем’єр-ліги Віталій Данілов, який сказав, що має для мене одну пропозицію. Під час нашої зустрічі Віталій Богданович детально розповів про функціонування Прем’єр-ліги та про завдання, які перед лігою поставили її засновники. Виявилося, що наші погляди на український футбол та його розвиток співпадають. Після цього Віталій Богданович поцікавився, чи не хотів би я долучитися до його команди. Відверто кажучи, це була неочікувана пропозиція, однак я практично не вагався і майже одразу її прийняв. Я дуже вдячний Віталію Богдановичу за те, що він довірив таку відповідальну посаду саме мені.


- Що входитиме у коло Ваших обов’язків і чим Ви безпосередньо займатиметесь на посаді генерального директора ПЛ?

- Якщо коротко, то я забезпечуватиму контроль за виконанням рішень Загальних зборів та розпоряджень Президента Прем’єр-ліги. Звісно, професіональний футбол має свою специфіку, однак особливих незвичних обов’язків я не матиму. Своїм першочерговим завданням я бачу налагодження ще більш тісних зв’язків із клубами. Якщо всі клуби не виступатимуть єдиним фронтом, Прем’єр-ліга не зможе перетворити свій потенціал у максимум зиску для своїх учасників.


- І як Ви збираєтесь це зробити?

- В першу чергу, використовуючи свій досвід. Я вже багато років як у професіональному футболі так і на різних керівних посадах. Тому я прекрасно розуміюся на всіх організаційних процесах і, будьте певні, докладу максимальних зусиль для виконання поставлених переді мною завдань.

источник:fpl.ua

Категория: Новости Премьер-лиги | Просмотров: 652 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]